اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد
سرخط خبرها

اپل می‌گوید قانون پیشنهادی بریتانیا می‌تواند امنیت کاربران سراسر جهان را مختل کند

  • کد خبر: ۲۰۹۱۹۹
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
اپل می‌گوید قانون پیشنهادی بریتانیا می‌تواند امنیت کاربران سراسر جهان را مختل کند
اپل می‌گوید تغییر قوانین نظارتی در بریتانیا می‌تواند به دولت این کشور قدرتی بی‌سابقه اعطا کند تا به‌صورت مخفیانه حتی جلوی انتشار به‌روزرسانی‌های امنیتی و حریم خصوصی در دیگر کشور‌ها را بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - اپل هشدار داد که اگر قوانین جدید تصویب شود، نه فقط کاربران بریتانیایی، بلکه کاربران سراسر جهان تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.

دولت بریتانیا درنظر دارد که «قانون اختیارات بازرسی» (IPA) را به‌روز کند و به وزارت کشور خود اجازه دهد تا به‌نحوی به سرویس‌های رمزنگاری‌شده دسترسی داشته باشد. از طرف دیگر، طبق این قوانین وزارت کشور بریتانیا می‌تواند مانع از انتشار برخی به‌روزرسانی‌ها شود و این امر جلوی انتشار آپدیت در سایر کشور‌ها را هم خواهد گرفت.

اپل در بیانیه‌ای دراین‌باره اعلام کرده است: «ما اکنون پیش از آنکه پارلمان حریم خصوصی و امنیت کاربران را در معرض خطر قرار دهد، عمیقاً نگران متمم‌های پیشنهادی برای قانون اختیارات بازرسی (IPA) هستیم. این تغییر عامل نفوذی بیش‌ازحد و بی‌سابقه از سوی دولت خواهد بود و اگر اجرایی شود، بریتانیا می‌تواند مخفیانه اقدامات محافظتی جدید برای کاربران را در سطح جهانی وتو کند و مانع از ارائه آن‌ها به مشتریان ما شود.»

طبق این متمم‌های جدید، هر شرکتی که مخاطب درخواست داده از طرف دولت باشد، باید هرگونه تغییر در نرم‌افزار‌ها را که ممکن است موجب محدودسازی دسترسی دولت به این داده‌ها شود، به اطلاع مقامات بریتانیایی برساند. مسئولان دولتی این کشور می‌گویند با این قانون می‌توانند خطرات احتمالی علیه امنیت عمومی ازجمله در مقابله با تروریسم و سوءاستفاده از کودکان را پیش‌بینی کنند.

یکی از سخنگویان دولت در واکنش به این گزارش گفت: «همیشه به‌وضوح گفته‌ایم که حامی نوآوری‌های فناورانه و تکنولوژی‌های ارتباط خصوصی و ایمن ازجمله رمزنگاری سرتاسری هستیم، اما امنیت عمومی نباید فدای این چیز‌ها شود.»

در چند وقت اخیر تعدادی از گروه‌های حامی آزادی‌های مدنی نیز نسبت به این تغییر در قوانین اعتراض کرده بودند. آن‌ها باور دارند که با این تغییر، شرکت‌های خصوصی هم به بازو‌های نظارتی دولت تبدیل می‌شوند.

تغییر قانون IPA قرار است به‌زودی در مجلس اعیان بریتانیا مطرح شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->